"

Sepanjang 8 Tahun Saya Berniaga ni Ini Rekod Saya Untuk Mengajar Anda:

  • Saya bermula dari berhutang sehingga mampu membina syarikat JUTAAN ringgit.

  • Dalam 2 tahun berjaya melakukan transformasi dari 2 orang staf kepada 20 orang staf.

  • Dijemput oleh TV1, NTV7, dan TV9 berkongsi kisah Jutawan Internet.

  • Dilabelkan oleh Majalah TOP 10 sebagai salah seorang daripada 10 Jutawan Muda.

  • Disenaraikan oleh Metro Ahad sebagai salah seorang Jutawan Muda melalui Internet.

  • Saya TIADA PHD dalam bisnes dan marketing. Saya belajar jurusan senibina di UPM.

Paling penting, saya sama saja macam anda masa saya bermula dulu. Tak ada modal yang banyak (malah berhutang), hidup dalam situasi kesempitan wang, belajar tak kemana, tetapi segalanya mula berubah..

Namun sekarang bukan nak saya nak cerita tentang saya. Ianya adalah tentang anda. Saya nak berkongsi ilmu dan pengalaman yang saya ada dengan anda yang sedang membaca ni.

Supaya anda boleh merubah nasib hidup anda.. Daripada bisnes yang layu, kepada hebat sehingga income berganda-ganda.

Teringat kisah seorang 'loser' ni..

Ada la sorang kenalan ni, dia teringin sangat nak buat duit lebih. Nak bayar hutang semakin bertimbun. Tengah bulan sampai hujung bulan adalah masa untuk ikat perut. Bila dekat hujung bulan, selalu sangat cucuk kad bank untuk semak balance. Tengok-tengok duit tak masuk lagi. Bank dah selalu sangat call minta hutang..

Satu hari..

Dia pun cuba-cuba belajar macam mana nak cari duit lebih. Nampakla iklan dan post kat Facebook pasal orang buat bisnes. Tak fikir panjang, dia pun 'join'. Duit sedia ada tu pun dah last kopek untuk dibelanjakan.

Campur dengan tiru-tiru apa yang orang buat, dan campur dengan dia main hantam saja, ada la sikit jualan yang timbul. Tapi kejap ada, kejap tak ada. Banyak tak ada daripada ada. Penat juga lah dia mencongok depan laptop nak pastikan jualan dia banyak. Tapi masih lagi sendu dan sepi.

Disebabkan makin bosan dan tension sebab asyik tak mengena saja, dia jadi GIVE UP!

Masalah duit tak selesai, bertambah satu masalah lagi yang lebih berat sebab duit dah labur dekat bisnes yang tak menjadi..

Kesian, kesian..

Guna cara yang salah, memang akan hasilkan result yang salah. Kalaulah dia guna cara yang betul, dah tentu hasilnya juga betul..

Ada sorang ni lagi kesian!

Saya panggil dia 'Mamat terlajak hebat'

Dia buat bisnes Facebook. Pendek cerita, memang masyuk la. Tapi ada guna cara yang salah. Dia ingat dia lebih hebat daripada Facebook. Dia ingat Facebook tu dia yang punya. Dia semakin galak kumpul LIKE untuk pastikan ramai follower dan kemungkinan orang beli produk dia. Dia pun guna apa saja cara yang ada sampai dia terlupa baca ToS Facebook.

Income satu bulan tu boleh dapat sampai RM 10,000. Like dekat page dah cecah ratus-ratus ribu.. Tapi satu hari dia diduga..

Facebook telah 'bar' akaun dia dan 'unpublished' akaun dia tanpa notis awal dan TANPA dia bersedia.. Masa tu daripada sebulan boleh dapat puluh ribu dah jadi RM 1,000 saja. Itupun kena kerja kuat.

Saya klasifikasikan kedua-dua orang ni menggunakan cara yang salah! Sebenarnya, RAMAI lagi yang buat cara yang salah ni..

"MASALAHNYA.. Ramai yang buat bisnes Facebook ni, dia buat macam 'tangan' dia. Sepatutnya kena buat macam 'pedang'."

Akibatnya, mengadu pada saya minta saya bantu selesaikan masalah dia.. Masa tu, saya suka memetik kata-kata Cakra Khan.. "Terlambat kau sadari..."

Ni saya nak bagitau sikit apa y ang sedang berlaku sekarang untuk bisnes Facebook bagi peniaga kecil..

1) Facebook semakin membenci peniaga kecil

Ramai yang ada lebih dari satu akaun mula disiasat oleh Facebook dan berkemungkinan akaun-akaun tersebut dibekukan oleh Facebook, kerana mereka nak utamakan kualiti daripada

kuantiti selepas pengguna mereka mencecah lebih 1 BILLION. Ramai sangat dah yang mengadu akaun mereka kena bekukan.

2. Facebook sedang menyiasat dan menyaman peyedia software yang melanggar TOS

Baru ni salah seorang kenalan saya mengadu bahawa beliau disaman oleh Facebook sebanyak USD 1 Juta kerana menghasilkan perisian yang melanggar TOS Facebook dan juga mengajar orang lain cara bisnes Facebook yang salah. Bukan saman SERINGGIT ya, ni SATU JUTA USD!!

3. Iklan Facebook semakin mahal kos nya

Ramai mengadu pada saya, dulu kos iklan Facebook hanyalah sen-sen saja, tapi sekarang dah mencecah puluh-puluh sen dan tak mustahil akan meningkat ke ringgit-ringgit. Bila saya tanya, ada buat backup macam saya ajar tak? Mula lah terpinga-pinga sebab bukan belajar dari saya. Jadi dia pun tak tahu nak buat apa. Saya hanya mampu menyanyi lagu Cakra Khan, "Terlambat ku sadari..."

4. Iklan Facebook semakin susah nak lepas bagi peniaga kecil

Kalau anda baru nak bermula, iklan anda sebenarnya semakin susah nak lepas. Facebook dah semakin ketatkan dan tapis betul-betul cara untuk buat iklan.

5. Pesaing dah semakin banyak dan berlambak

Kalau anda perasan, sekarang ni dah terlalu ramai orang menjual produk yang sama. Kalau tak ada strategi yang EXTRA, memang anda akan ketinggalan berbanding pesaing anda. Jenama-jenama hebat sekarang pun dah pandai menggunakan Facebook. Pengguna dah semakin banyak pilihan. Anda kena ada strategi EXTRA untuk timbul berbanding pesaing anda.

Ini saya baru senaraikan 5, ada banyak lagi saya boleh senaraikan.. Yang penting, sekarang ni adalah masa untuk anda mempelajari teknik yang LUAR BIASA yang saya panggil teknik EXTRA.

Sebab tu kalau dulu saya buat seminar Ledakan Facebook, kali ni saya upgrade maklumat menjadi lebih advance, luar biasa, dan EXTRA daripada yang anda tahu.

Anda perlu hadir ke seminar kali ni. Kalau sebelum ni pernah datang ke seminar yang beekaitan tentang Facebook anjuran Jootawan atau mana-mana pihak, anda wajib datang seminar ini juga supaya anda dapat tahu yang EXTRA dan ADVANCE.

Bayangkan kalau pesaing anda pergi seminar ni dan menuntut daripada saya, tapi anda hanya duduk dirumah menikmati kuih raya yang tak habis lagi, siapa yang untung? Anda berpeluang besar untuk MAKAN ASAP bila ditinggalkan oleh pesaing anda nanti!

Okay, biar saya perkenalkan apa modul dalam Seminar FB Extra ni.

Dalam seminar kali ni, saya akan tunjuk rahsia bisnes Facebook Extra yang sesuai dengan semua golongan dan peringkat..

Modul 1

1. Bagaimana Membina Bisnes RM100,000 di Facebook

Saya akan bocorkan bagaimana anda boleh duplikasi model bisnes saya yang menghasilkan lebih RM 100,000 pendapatan dengan menggunakan Facebook. Saya tunjukkan case study model bisnes ini yang mana saya tak menggunakan iklan TV dan akhbar langsung!

2. Strategi Penulisan POWER di Facebook

Ini adalah MASALAH UTAMA orang berniaga di Facebook. Saya nak tunjukkan bagaimana anda boleh pastikan setiap orang yang klik iklan anda berpeluang besar untuk membeli produk yang anda jual. Inilah FAKTOR UTAMA yang membezakan pesaing anda dengan anda. Rmai orang boleh menjual produk yang sama, tetapi siapa yang dapat merebut pelanggan hasil ayat yang memukau, dia lah yang menang.

Modul 2

3. Bagaimana Mendapatkan 1000 pelanggan dengan Facebook Ads

Bayangkan jika satu produk anda, anda boleh untung RM 50. Cuba kira jika anda mempunyai 1000 pelanggan yang membeli produk anda. Untung anda akan menjadi RM 50,000. In ibaru dikira bahagian ROI sahaja. Belum campur dengan seorang pelanggan tersebut membeli produk tambahan anda atau rekemen produk anda kepada rakan mereka. Senang-senang anda boleh dapat lebih RM 100,000 sebulan dengan taktik ini.

4. Rahsia Facebook Ads

Saya juga akan tunjukkan kepada yang belum pernah guna Facebook Ads DAN yang dah biasa guna Facebook Ads, bagaimana caranya untuk buat kempen Facebook Ads dengan betul. Jika anda menggunakan teknik ini, jualan anda akan meningkat, dan ianya tidak melanggar TOS Facebook. Paling penting, anda boleh timbul berbanding pesaing anda yang lain.

Modul 3

5. Pendedahan Sistem POWER Bisnes Facebook

Saya akan masuk ke tahap lebih EXTRA dan ADVANCE dibahagian ini untuk berkongsi kepada anda cara sebenar bagaimana anda boleh mengira ROI dan juga CUSTOMER VALUE melalui teknik ini. Anda juga akan ditunjukkan bagaimana saya menggunakan SISTEM hebat yang tak melanggar TOS Facebook. Dengan sistem ini, kalau Facebook UNPUBLISH page anda atau membekukan akaun anda, JANGAN RISAULAH! Anda akan berniaga Facebook ibarat pedang dan bukannya tangan. Income anda takkan terjejas walaupun esok Facebook tutup akaun Facebook anda. Yang penting anda SISTEM yang power nih!

6. Teknik SAKA Facebook Ads Dibongkar

Pernah tak anda masuk Facebook dan asyik nampak iklan yang sama saja setiap hari? Iklan oleh produk dan penjual yang sama? Ianya mengekori anda dimana saja anda pergi. Saya akan bocorkan bagaimana anda boleh menjadikan iklan anda ibarat SAKA yang akan mengikut kemana saja prospek anda pergi. Selagi dia tak beli produk anda, dia akan nampak iklan anda. Teknik ni memang senang nak buat jualan. Kos pun banyak sangat JIMAT!

Pheeewwwwww!!....

Hampir semua teknik rahsia saya nak dibocorkan dalam seminar ni. Tak sabar rasanya nak tengok bisnes anda naik semula dan mencanak-canak selepas dapat tahu cara 'bocor' nih. Jom tengok dibawah, seminar ni sesuai untuk siapa..

1) Orang baru yang baru nak belajar bisnes Facebook

2) Peniaga kecil Facebook yang bisnes makin suram dan layu

3) Peniaga yang dah spend banyak kat iklan TV, akhbar, tapi kos terlalu tinggi

4) Usahawan Facebook yang dah kuciwa takde jualan langsung sejak kebelakangan ni

5) Suri rumah yang nak meniaga part-time hanya duduk dirumah

6) Pekerja biasa yang nak cari duit lebih mengadap Facebook

7) Peniaga hebat di Facebook tapi masih ragu-ragu teknik dia salah atau betul.

8) Usahawan Facebook yang dah masyuk bisnes tapi kalau Facebook tutup akaun dia, boleh meroyan dan income boleh susut mendadak.

Kalau anda tersenarai dalam mana-mana kategori diatas, YES anda saya wajibkan hadir ke seminar ni. Nanti kalau tersilap langkah dan masa tu baru nak PM saya, saya hanya boleh nyanyikan lagu "Terlambat kau sadari..." untuk anda..

Kalau anda tak yakin dengan kepakaran saya dan kebolehan Jootawan mengajar anda, lihatlah testimoni alumni-alumni kami yang telah menyertai seminar kami..

Cuba lihat maklumat lengkap dibawah dimana seminar ini akan berlangsung.. Anda kena korbankan masa anda. Kalau tempat yang disenaraikan dibawah diluar daripada lokasi anda, cuba hadirkan diri juga. Saya takkan buat seminar ini dikawasan SELAIN 4 lokasi ini. Anda perlu berkorban untuk mencari ilmu yang boleh membantu hidup anda.

"Saya berikan anda satu FAST ACTION BONUS! Bonus ni adalah bersempena kita menyambut Hari Raya Aidilfitri. Ianya juga adalah BONUS TAK MASUK AKAL dari saya khas untuk anda.."

Jika anda membuat tempahan tiket seminar pada hari ini, anda berpeluang mendapat satu buku PERCUMA daripada saya, iaitu buku Blueprint Kejayaan yang bernilai RM39.90. Buku ini adalah buku bagaimana saya membina kejayaan daripada ‘kosong’ sehingga berjaya sampai ke tahap sekarang. Buku ini sesuai buat anda yang berimpian tinggi untuk berjaya dalam hidup dan mengubah nasib diri serta keluarga. Saranan saya, jika mahu berjaya, tiru bulat-bulat apa yang orang berjaya lakukan. Salah satu caranya adalah dengan memiliki buku Blueprint Kejayaan ini. Peringatan ! Buku ini bukan milik semua. Kerana, saya hadkan kuota masa untuk memilikinya. Siapa cepat, dia yang dapat. Saya tidak bermain-main dengan janji saya ini. Jika tarikh tempahan anda adalah selepas 14 Ogos 2014 ini, anda tidak akan mendapat buku PERCUMA ini.

"Saya juga akan berikan video 'RM Segera di FB' yang berharga RM99 secara PERCUMA!"

Dengan video ini, anda pun boleh buat RM segera di Facebook! Dengan tutorial yang sangat mudah dan bantuan support group seumur hidup (bernilai ribuan ringgit) ini sesiapapun boleh buat duit di FB!

JAMINAN BERAT SEBELAH!!

Kalau anda dah hadir nanti, dan anda dapati seminar ini tak seperti apa yang anda harapkan, dan anda tak berpuashati, sebaik saja seminar ini tamat anda boleh terus ke bahagian kaunter pendaftaran dan mohon pemulangan semula duit anda 100%.

Bukan tu saja, anda boleh simpan buku Duit Pantas ini secara PERCUMA. Anda dapat buku Duit Pantas, dan anda dapat hadir seminar ini secara PERCUMA jika anda tak berpuashati.

Malah,, saya akan keluarkan duit RM10 dari poket saya sendiri untuk buat duit minum atau tambang kepada anda jika anda tak berpuashati. Saya berani beri jaminan sehingga ketahap ini kerana saya jamin kandungan seminar ini ada bahagian (banyak bahagian) yang anda masih lagi tak tahu walaupun anda pernah hadir seminar saya..

Kalau anda tak puashati selepas seminar ini, saya beri 100% wang pendaftaran anda, buku Duit Pantas serta tambahan wang kocek RM10 untuk buat duit kopi.

Ini adalah masanya untuk anda mendaftar! Klik butang tempahan dibawah dan anxa akan dibawa ke bahagian seterusnya.. Jangan lupa beritahu sedara-mara, adik-beradik untuk datang bersama dengan anda.

Saya sediakan soaljawab dibawah jika anda masih terfikir samada nak datang atau tak..

Jadi, sila bertindak sekarang sebelum terlambat. Anda boleh bertangguh, tetapi semakin anda bertangguh, semakin layu lah bisnes anda nanti sebab asyik guna strategi yang salah.

Klik butang tempahan dibawah atau anda boleh hubungi nombor telefon pendaftaran dibawah sekarang juga! Tempat adalah terhad. Saya tak suka buat seminar ramai-ramai orang. Untung memang banyak kalau buat ramai orang, tapi keberkesanan peserta seminar tu tak tinggi. Sebab tu saya buat konsep TERHAD. Taknak ramai yang datang sampai beribu-ribu. Biar sedikit yang penting peserta faham dan selesa. Itu objektif saya.