Tak perlu saya perkenalkan diri saya lagi. 8 tahun saya jalankan bisnes Internet, saya dah banyak kali perkenalkan diri saya melalui laman-laman web saya dan Jootawan. Malah, pernah beberapa kali dijemput untuk temubual TV bercerita tentang bisnes di Internet.

Sekarang ni soal anda. Dan ramai orang yang selalu PM saya mengadu masalah mereka dalam pemasaran Facebook. Mereka yang PM saya ini mempunyai satu masalah yang saya kategorikan sama saja dengan 95% peniaga di Facebook ketika ini.

Untuk menyembunyikan nama dia, saya gelar dia ‘Zul’. Zul ni dah belajar macam-macam cara pemasaran di Facebook. Dia berjaya juga buat duit di Facebook. Like dekat page dia pun boleh tahan banyak juga lah.

Tetapi satu semakin lama dia meniaga di Facebook (walaupun boleh buat sales bagus), masa dia semakin tak ada bersama keluarga. Zul terpaksa menghadap Facebook siang dan malam untuk menjaga ads dia.

Lebih membimbangkan Zul sekarang ni, dia terpaksa keluar duit untuk SETIAP post dia di Facebook yang berbentuk menjual. Dah tentu lah majoriti post dia berbentuk menjual kan, sebab dia pun nak berniaga di Facebook.

Satu lagi yang sangat merisaukan Zul, dulu sekali iklan kos dia murah. Pengguna di Facebook mudah saja membeli produk dia. Iklan dia dimana-mana..

Kini tak lagi..

Bila Zul post iklan, tak ramai yang nampak iklan dia. Walaupun jumlah LIKE di page Zul semakin bertambah hari demi hari.

Zul post gambar yang senang buat orang tertarik pun Facebook dah tak lepaskan. Kos iklan meningkat sehingga 5x ganda. Padahal Zul menyasarkan target yang sama serta menggunakan post yang sama. Tetapi kali ini, dia dicaj sehingga 5x ganda dari harga asal..

Zul belajar banyak ditempat lain.. Tetapi masih lagi tak jumpa penyelesaiannya. Semakin lama, duit Zul semakin banyak habis nak menampung iklan berbayar yang semakin meningkat kosnya. Jualan produk Zul juga semakin menurun dan meruncing!

Zul ternampak page saya (Ammar Zahar) dan PM saya..

Untuk makluman anda, kisah seperti Zul ni sedang banyak berlaku dan saya banyak terima PM seperti ini di Facebook.

Saya dah jangkakan perkara ini akan berlaku sejak 2 tahun lepas lagi. Dulu ianya berlaku pada Google. Kini, dah berlaku di Facebook.

Banyak kes dah terjadi.. Peniaga online mula ‘tutup kedai’ akibat bisnes di Facebook dah tak laku lagi.

Semakin lama, semakin sikit jumlah reach yang kita dapat untuk post kita. Semakin lama semakin sedikit orang yang nampak post kita. Maka, semakin tinggilah kos yang perlu kita bayar kepada Facebook dan semakin sikitlah jualan kita..

Kalau anda masih menggunakan cara biasa-biasa dan bergantung harap pada Facebook, anda akan jadilah seperti Zul dan akan ‘DIBULI’ oleh Facebook dalam senyap.

Saya kesian, sedih, bila perhati dari jauh tengok orang gunakan cara yang salah bila buat pemasaran Facebook. Memang boleh dapat income dan sales di Facebook. Tapi, selama mana ianya bertahan?

Saya dah buat bisnes Internet ni 8 tahun. Sepanjang berniaga online sejak berusia 19 tahun lagi, saya dapat lihat seorang demi seorang ‘bungkus’ bisnes online mereka akibat menggunakan strategi yang salah. Strategi tersebut memang mendatangkan hasil, tapi lama kelamaan memakan diri.

Bila dah tersungkur, saya juga yang dicari untuk bantu selesaikan masalah silap teknik tu. Ada yang boleh saya bantu perbetulkan, ada yang dah terlambat. Yang dah terlambat tu memang saya minta mereka buat dari kosong semula la. Gunakan teknik saya daripada awal. Alhamdulillah berkesan. Untuk jangka masa panjang.

Sekarang ni saya nak ajak anda pula..

Untuk bukan sekadar buat duit di Facebook. Bukan sekadar untuk buat sales di Facebook, tetapi MEMPERALATKAN Facebook dan ‘balas dendam’ terhadap Facebook.

Serius saya cakap, kalau anda masih lagi guna cara biasa, anda ketinggalan dan bakal ‘ditelan’ Facebook. Anda kena gunakan cara MANIPULASI Facebook seperti yang akan saya kongsikan dalam..

Tak kira anda BARU nak berniaga di Facebook, atau yang sudah LAMA berniaga di FB, kandungan seminar ini sesuai untuk anda..

Modul 1:

Bongkar Produk yang Mampu MELETUPKAN Facebook

Jika anda menjual produk yang meletup di Facebook, anda akan dapat kos iklan murah, produk mudah terjual, ramai orang minat, untung pun tinggi. Saya bocorkan rahsia produk apa yang saya jual secara underground supaya anda juga boleh menikmati keuntungan besar di Facebook.

Teknik BOM Facebook Dengan Copywriting Killer

Satu perkara yang Facebook selalu sakit hati dengan peniaga yang otai adalah teknik copywriting yang KILLER mampu memukau. Ini Facebook tak boleh kawal kita. Kalau kita kuasai Teknik BOM ni, Facebook pening kepala nak kawal bisnes kita

Modul 2:

Strategi SNIPER Ads Superhero

Menembak Facebook Ads terhadap post-post kita di Facebook adalah kerja mencabar. Ramai orang silap tembak. Hasilnya, dapat trafik tak berkualiti. Dapat orang menagih PM je tapi tak beli-beli. Saya ajar teknik SNIPER Ads supaya anda tembak iklan tepat dan kena pada sasaran. Lepas ni hanya orang yang betul-betul minat dan berduit saja beli.

Rahsia 3x PANCUNG Trafik ‘Dalaman’ FB

Saya akan bocorkan juga bagaimana saya PANCUNG cukup-cukup trafik daripada ‘dalaman’ Facebook iaitu Facebook Ads, Instagram, dan Whatsapp. Kesemua social media ini milik Facebook. Kita boleh masuk, dan PANCUNG trafik dari sini. Selepas ini, anda tidak perlu berharap lagi pada Facebook semata dan tingkatkan jualan sekali melalui Whatsapp dan Instagram.

Modul 3:

Taktik Email List NUCLEAR ATTACK

Bahagian ni saya nak tunjukkan pada anda bagaimana kita boleh menggunakan Facebook, Instagram, Whatsapp, dan Website untuk mengumpul database email yang banyak. Teknik ini yang saya selalu gunakan dalam bisnes-bisnes saya. Kita bagi serangan NUCLEAR dan katakan ASTALAVISTA pada Facebook!

Kali ni saya memang betul-betul berikan perkongsian terkini yang paling baru. Teknik-teknik yang saya bocorkan ini adalah teknik sebenar yang saya sendiri gunakan dalam kesemua bisnes saya.

Tak kira anda bisnes pakaian, produk kesihatan, kad kahwin, servis, makanan, atau apa saja bisnes, formula ini sentiasa berkesan untuk anda gunakan. Dan ianya adalah strategi pemasaran Facebook yang paling baru!

Anda boleh lihat sendiri bagaimana perubahan yang berlaku kepada bekas-bekas peserta seminar saya yang telah hadir ke salah satu program yang Jootawan anjurkan. Saya nak lihat anda pula yang mengalami perubahan hidup dan keadaan ekonomi selepas ini.

Anda dah lihat sendiri komen-komen yang diberikan oleh peserta-peserta seminar yang lepas. Kini adalah masa untuk anda pula luangkan masa setengah hari sahaja untuk belajar teknik yang betul dalam pemasaran di Facebook supaya anda tidak dibuli lagi oleh Facebook.

Untuk memastikan anda hadir bukan sahaja mendapat ilmu berharga, malah bakal mendapat ‘sesuatu’ yang istimewa, saya akan berikan bonus tambahan kepada anda.

BONUS!

Sebaik saja anda hadirkan diri ke seminar ini, dihujung seminar ini nanti kami akan berikan anda sebuah ebook BESTSELLER saya setebal lebih 200 mukasurat iaitu ebook Empayar Perniagaan Internet!

Ebook ini menceritakan secara detail langkag-langkah untuk anda memulakan perniagaan Internet, bergelar jutawan Internet, sekaligus membina empayar perniagaan Internet anda sendiri dalam tempoh yang lama!

Saya sangat yakin bahawa dengan memiliki ebook ini, anda boleh memajukan diri anda dan perniagaan anda dalam industri perniagaan Internet. Masa depan perniagaan adalah melalui Internet dan jika anda tidak cepat-cepat menguasai Internet, anda bakal ketinggalan nanti!

Jaminan Menguntungkan Anda!

Kalau anda dah hadir nanti, dan anda dapati seminar ini tak seperti apa yang anda harapkan, dan anda tak berpuashati, sebaik saja seminar ini tamat anda boleh terus ke bahagian kaunter pendaftaran dan mohon pemulangan semula duit anda 100%.

Bukan tu saja, anda boleh simpan ebook Empayar Perniagaan Internet ini secara PERCUMA. Anda dapat ebook Empayar Perniagaan Internet, dan anda dapat hadir seminar ini secara PERCUMA jika anda tak berpuashati.

Malah, saya akan keluarkan duit RM10 dari poket saya sendiri untuk buat duit minum atau tambang kepada anda jika anda tak berpuashati. Saya berani beri jaminan sehingga ke tahap ini kerana saya jamin kandungan seminar ini ada bahagian (banyak bahagian) yang anda masih lagi tak tahu walaupun anda pernah hadir seminar saya..

Kalau anda tak puashati selepas seminar ini, saya beri 100% wang pendaftaran anda, ebook Empayar Perniagaan Internet serta tambahan wang kocek RM10 untuk buat duit kopi.

Ini adalah masanya untuk anda mendaftar! Klik butang tempahan di bawah dan anda akan dibawa ke bahagian seterusnya.. Jangan lupa beritahu sedara-mara, adik-beradik untuk datang bersama dengan anda supaya lebih jimat.

Daftar Sekarang!

Klik butang tempahan dibawah atau anda boleh hubungi nombor telefon pendaftaran dibawah sekarang juga! Tempat adalah terhad.

Saya tak suka buat seminar ramai-ramai orang. Untung memang banyak kalau buat ramai orang, tapi keberkesanan peserta seminar tu tak tinggi.

Sebab tu saya buat konsep TERHAD. Taknak ramai yang datang sampai beribu-ribu. Biar sedikit yang penting peserta faham dan selesa. Itu objektif saya.