Rahsia Buat duit Full Time/Part Time Menghadap Internet TERBONGKAR!

            Selama ini ramai sangat dah orang menghadap laptop tapi buat benda tak berfaedah. Guna laptop nampak macam korporat. Keluarkan ipad dan wifi semata-mata nak jenguk gambar kawan. Ada internet sekadar digunakan untuk menonton video yang bukan-bukan dan lihat perkembangan artis.

            Nak masuk hujung bulan, dah mula ‘puasa’ dan jimat macam-macam. Masa tu pulak datang bil internet minta bayar secepat mungkin termasuk yang dah tertunggak.

            Tiap-tiap bulan cerita yang sama saja terjadi. Kena ikat perut sebelum gaji, lepas tu duit banyak bayar ke bil telefon yang dah semakin melambung sebab ambil pakej Internet. Sedangkan Internet tu tak bawa masuk duit pun!

Inilah masalah RAMAI ORANG!

            Jangan risau, hari ni saya bukan nak ajak masuk MLM atau pergi cari orang untuk ajak melabur yang bukan-bukan.

            Hari ni saya nak ajak berbincang tentang masa depan anda. Ya, anda yang sedang membaca di laman ini. Bukan orang lain. Kewangan anda, dan masa depan anda. Pendek kata, tentang bagaimana anda boleh ubah ‘kisah’ sama setiap bulan yang asyik tak cukup duit tu kepada mendatangkan pendapatan sehingga puluhan ribu ringgit melalui Internet.

TAK MUSTAHIL!!

Bagi yang masih tertanya-tanya tentang diri saya, saya kongsikan sedikit pasal saya..

"Saya taknak cerita panjang lebar tentang diri saya sendiri kerana anda boleh tengok di akhbar, facebook, blog, TV, buku-buku saya tentang saya.."

            8 tahun lepas saya mulakan perniagaan Internet. Syukur dengan bantuan Allah, ilmu yang saya tuntut dari seluruh dunia, strategi dan tindakan yang mengena, pendapatan hingga ratusan ribu ringgit sebulan terhasil ketika saya masih lagi menuntut di IPTA. Ketika tahun ketiga dan keempat saya di kolej, saya berjaya akhirnya mencapai impian saya pada awalnya iaitu - menghasilkan JUTAAN RINGGIT melalui perniagaan Internet.

            Ini bukti keratan akhbar dan majalah yang bercerita tentang kejayaan saya ketika itu. Saya bukan niat nak menunjuk-nunjuk, tapi disebabkan ada yang cabar saya “kalau saya tak menipu, sila buktikan!” -dan dibawah ini buktinya..

Buat pertama kalinya di Malaysia, saya membocorkan teknik marketing di Internet saya sendiri kepada umum.. Yang selama ini menjadi periuk nasi saya sejak zaman Universiti..

Memperkenalkan..

Saya akan kongsikan dalam seminar ini nanti. Antaranya..

1. Bagaimana memilih produk yang sesuai dijual online.

Saya yakin ramai lagi yang tak mempunyai produk sendiri dan saya akan kongsikan bagaimana anda boleh memilih produk sendiri dan jual di Internet. Tak perlu susah-susah nak buat produk, saya tunjuk cara PALING PANTAS untuk mempunyai produk.

2. Rahsia menghasilkan RM5000 sebulan dengan DROPSHIP

Dropship, atau ada sesetengah orang memanggil reseller dan ejen. Saya tunjukkan bagaimana anda boleh buat duit lumayan sekurang-kurangnya RM 5000 dengan kaedah dan teknik dropship iaitu TANPA PERLU MENYIMPAN STOK, TANPA MODAL, TANPA MELAYAN KERENAH PELANGGAN, ianya ibarat UNTUNG ATAS ANGIN.

3. Bagaimana membina kedai online TANPA pengetahuan teknikal.

Zaman teknologi canggih sekarang, dah jarang sangat kita terima surat dari kawan sebab dah ada Whatsapp dan Facebook. Sama juga dengan strategi bisnes. Dulu nak berniaga di Internet (masa saya bermula 8 tahun lepas) kena ada website dan susah sangat nak buat tapi sekarang ADA CARA RAHSIA perisian POWER dan AJAIB yang boleh digunakan untuk membina kedai online dalam masa 5 MINIT SAHAJA. Lebih menarik, kalau anda tak berapa nak pandai komputer, PUN BOLEH OK!!

4. Strategi penulisan POWER di Facebook

Masalah ramai orang tak boleh buat jualan di Facebook bukan masalah iklan sebenarnya. Masalah utama adalah kerana tak pandai nak mengayat untuk menjual di Facebook. Itu masalah UTAMANYA. Dan dalam seminar ni, saya tunjukkan macam mana cara nak mengayat bagi POWER supaya bakal pelanggan anda ‘meleleh’ melihat produk yang anda jual sehingga tak sabar-sabar nak membeli produk tersebut.

5. Bagaimana mempromosikan produk secara online

Pernah terfikir tak apa akan jadi pada perniagaan Internet kalau tak ada Facebook? Dan kalau anda dah pun berniaga di Facebook sekarang, apa akan jadi kalau Facebook tiba-tiba ditutup dan terlalu banyak pesaing? JANGAN RISAU kerana ada banyak lagi LUBUK BEST untuk anda promosi produk anda SELAIN FB. Macam mana? dan di mana? saya akan tunjukkan masa seminar ni nanti.

6. Rahsia pemasaran email jana lebih RM 10,000 sehari.

Sepanjang 8 tahun ni, teknik marketing pling power di Internet masih lagi teknik pemasaran email. Tak caya boleh tanya pakar-pakar lain. Dan dalam seminar ni juga saya akan tunjukkan bagaimana nak mengumpul email, nak menggunakan sistem apa, dan BAGAIMANA NAK DAPAT RM 10,000 SEHARI melalui pemasaran email ni. Saya bukan ‘kencing’, sebab saya dah berjaya buktikannya dan pelajar saya pun dah berjaya dapatkan lebih dari itu menggunakan teknik pemasaran email.

APA MEREKA KATA

Nak maklumat lanjut, dan nak tahu cara sebenar, Buatlah tindakan SEKARANG juga, kerana kali ini tempat duduk adalah sangat TERHAD kerana kami hanya menempah dewan yang hanya boleh memuatkan 150 orang sahaja sedangkan laman web ini dipromosikan kepada berjuta rakyat Malaysia..

Sudah daftar? Bagus! Anda mempunyai ciri-ciri yang tak ramai peniaga diluar sana ada iaitu “KESUNGGUHAN”. Anda dah berjaya langkah pertama untuk mengubah diri anda.

'Man Jadda Wa Jadda' - Siapa Yang Berusaha, Dia Yang Akan Berjaya.

Jika anda mempunyai sebarang soalan dan memerlukan bantuan,sila hubungi