Cukup-cukuplah guna cara basic yang tak kemana tu.. Lupakanlah strategi ala kadar yang tak menyumbangkan hasil.. Kali ni kita pakai teknik ADVANCE yang memang kompem berkesan!

Sepanjang 8 Tahun Saya Berniaga ni Ini Rekod Saya Untuk Mengajar Anda:

  • Saya bermula dari berhutang sehingga mampu membina syarikat JUTAAN ringgit.

  • Dalam 2 tahun berjaya melakukan transformasi dari 2 orang staf kepada 20 orang staf.

  • Dijemput oleh TV1, NTV7, dan TV9 berkongsi kisah Jutawan Internet.

  • Dilabelkan oleh Majalah TOP 10 sebagai salah seorang daripada 10 Jutawan Muda.

  • Disenaraikan oleh Metro Ahad sebagai salah seorang Jutawan Muda melalui Internet.

  • Saya TIADA PHD dalam bisnes dan marketing. Saya belajar jurusan senibina di UPM.

Paling penting, saya sama saja macam anda masa saya bermula dulu. Tak ada modal yang banyak (malah berhutang), hidup dalam situasi kesempitan wang, belajar tak kemana, tetapi segalanya mula berubah..

Namun sekarang bukan nak saya nak cerita tentang saya. Ianya adalah tentang anda. Saya nak berkongsi ilmu dan pengalaman yang saya ada dengan anda yang sedang membaca ni.

Supaya anda boleh merubah nasib hidup anda.. Daripada bisnes yang layu, kepada hebat sehingga income berganda-ganda.

Sepanjang pengalaman saya mengajar puluhan ribu orang diserata dunia ni, saya jumpa dengan bermacam-macam orang..

Ada orang tu dia nak kaya, tetapi dia taknak berusaha langsung! Dia selalu ingat dia dah cukup pandai. Kerjanya hari-hari ngumpat bos, kutuk bos, komplen gaji, buat hutang. Itu memang dia cukup expert.

Bila ditawarkan peluang join seminar, dia cakap dia tak perlu nak join seminar. "Daripada aku join seminar, baik aku tido kat rumah. Pergi seminar dapat tempias air liur je!" katanya..

Dia memang tak yakin dengan belajar melalui seminar, buku, workshop, atau apa saja medium yang serupa. Dia lebih percaya member dia cakap.."Kalau ko buat bisnes rojak sekarang ni, mesti untung!". Bila dah mula bisnes, baru dia tahu bukan main susah lagi nak buat sales!

Ramai orang boleh mulakan bisnes.. Tapi sikit sangat yang boleh buat sales untuk bisnes dia. Lebih-lebih lagi zaman sekarang ni..

Tengok sajelah artis-artis sekarang. Ada famous sikit terus nak bukak bisnes.. Tapi artis takpelah, dia atleast dah ada nama sikit. Orang datang cari dia tanpa dia perlu buat iklan payah-payah..

Sekarang ni, kita ni.. Awak ni yang tengah baca ayat-ayat ni.. Dulu nak mula bisnes bersaing dengan bisnes kecil-kecilan je.. Sekarang ni, artis pun dah buat bisnes online.. Jenama besar macam Zalora, Digi, Tesco, Air Asia pun dah mula belanja banyak duit untuk promosi online mereka..

Bisnes online SEMAKIN mencabar.. SERIUS!! Dah 8 tahun saya buat bisnes online, tak pernah saya jumpa zaman semencabar zaman sekarang ni.. Tengok ajelah, semua orang pun nak buat bisnes online sekarang nih! Pesaing semakin berlambak.. Lagi susah nak buat sales sekarang ni berbanding dulu.. Perasan tak ni?

Nasib baik saya guna strategi ADVANCE!

Kalau saya guna strategi basic-basic macam ramai tengah guna sekarang ni (mungkin termasuk anda), rasanya saya pun mungkin akan merangkak-rangkak nak buat sales! Syukur ada teknik advance..

Jangan perasan teknik yang anda guna sekarang ni teknik advance kalau anda menghadapi simptom-simptom dibawah ni.. Simptom-simptom ni menyelubungi dan melanda bisnes anda kalau anda guna teknik basic yang anda belajar sendiri atau kat tempat lain..

1. Susah betul nak buat sales online!

Kalau rasa diri tu merangkak-rangkak macam nak semput untuk hasilkan jualan sampai RM 10,000 sebulan, itu tandanya taktik yang digunakan tu taktik basic atau taktik lama. Taktik basic biasanya tak ada 'bisa'. Memang patutlah lembap bebenor nak buat sales.

2. Kos iklan makin mahal! Sales tak seberapa! Duit iklan je lebih!

Haaa.. dah agak dah sebab guna teknik lapuk memang inilah kesan dia. Lama kelamaan, pesaing akan semakin ramai. Kos akan semakin meningkat. Kalau cara oldskool yang anda guna, memang lama-lama anda akan pupus ditelan zaman.

3. Sana-sini nampak pesaing!

Bukak blog lain, nampak orang jual lebih kurang sama dengan kita. Buka Facebook, lagi la bersepah semua jual barang nak dekat sama dengan anda. Kalau anda masih guna teknik basic, habisla anda kena makan dengan pesaing anda. Pesaing anda adalah satu dua yang mencanak sales dia. Sebab dia guna teknik lebih bagus dari anda. Dah tiba masa anda guna teknik lebih advance dari mereka.

4.Iklan susah nak lepas!

Inilah akibatnya kalau sepanjang tahun nak guna teknik basic. Dulu boleh la senang-senang nak lepas dan lajukan iklan Facebook kan? Sekarang minta maaf lah ye. Hanya mereka yang menggunakan teknik ADVANCE saja mendapat layanan baik oleh FB.

5. Pembeli online dah makin tak percaya?

Biasala.. guna la lagi taktik lama. Memang sekarang ni pembeli online semakin demanding. Diorang dah ada terlalu banyak pilihan. Malah, banyak juga yang kaki tipu di online. Jadi, hanya teknik advance saja yang boleh memikat pembeli online ni untuk bank in duit ke kita.

6. Hari-hari kena mengadap Facebook!

Disebabkan nak buat marketing kat Facebook punya pasal, dah terpaksa hari-hari mengadap Facebook. Apa jadi kalau anda tinggal FB selama 2 minggu? Alamatnya memang bungkus lah bisnes anda. Makin hari makin penat dah sampai nak naik rabun dah mata mengadap Internet sebab nak buat sales!

Ada ke yang dah terkena simptom-simptom diatas tu? Kalau ada, kena cepat bawak berubat. Kalau terlambat, alamatnya memang tak kemana la bisnes anda tu..

Pengalaman saya 8 tahun buat marketing, bisnes, dan mengajar di Internet membantu saya menjangka apa yang telah berlaku dan meramal apa yang akan berlaku dalam teknologi pemasaran online ni..

Kekadang tengok orang buat marketing dekat online ni saya sedih. Sebab saya tahu teknik yang dia guna tu CARA LAMA. Saya tahu ianya dah tak berkesan lagi. Mesti dia tengah struggle nak dapat sales. Mesti dia kena keluar duit banyak baru boleh buat jualan.. Sedih dan kesian tengok..

Sedangkan, bila kita tahu cara ADVANCE seperti formula yang saya pegang ni, tak payah nak struggle-struggle sangat pun..

Bajet pun tak payah nak keluarkan banyak-banyak. Bajet keluar pun sikit je. Sales berderu-deru masuk macam tengah ribut dibuatnya.. Cuma pening terlalu banyak demand je. Paling best, takdela terperangkap kena mengadap laptop hari-hari. Kita set dan biarkan je.. Sebab dah ada sistem dan dah guna cara yang ADVANCE..

Biar saya memperkenalkan kepada anda..

Seminar ni memang dibuat untuk membocorkan cara saya, dan berkongsi dengan anda supaya lepas ni bisnes anda tak ada lagi cara sendu sebab guna teknik yang saya dah tak pakai lagi dah.. Basic sangat.. Kesian saya tengok.

Modul 1

Bagaimana Hasilkan RM 20,000 Sebulan Dengan Dropship

Topik dropship memang semakin hangat nak masuk 2015 ni. Mana tak hangat, sekarang ni peluang buat duit memang dah depan mata TANPA pening-pening buat produk sendiri. Buat duit semudah ABC. Daftar Dropship, guna teknik ADVANCE, tunggu orang bank-in duit. Tak ke senang tu?

Sistem ADVANCE Buat Duit Automatik

Beza besar peniaga 'baru-nak-belajar' yang amalkan teknik basic tanpa mendatangkan kesan dengan peniaga Advance adalah SISTEM. Tanpa sistem, tu yang jadi penat tu buat kerja mengadap laptop je. Saya nak bocorkan sistem SOP, dan aplikasi KHAS untuk Seminar Online Advance ni.

Modul 2

Mesin Email Marketing ADVANCE Kumpul 10,000 Prospek

Dah dengar pasal Facebook tukar algorithm? Dah tahu pasal banyak akaun Facebook peniaga kecil kena 'shut down' tak pasal-pasal? Ada dengar pasal Facebook naikkan kos iklan mengkhinzir buta? Apa plan kita? Email marketing la! Siapa buat pemasaran FB tapi tak guna untuk kumpul 10,000 prospek memang senang-senang kena 'buli' dengan Facebook.

Rahsia Trafik ADVANCE

Tarik trafik di Internet cara basic ibarat 95% orang tengah guna sekarang adalah sangat bahaya. Cara advance adalah cara gabungan Facebook dan Email Marketing. Memang power! Tahu ke selain FB ni kita boleh dapat trafik cara ADVANCE dengan Google dan Instagram? Janganla bergantung harap kat FB je. Kalau FB 'buli' kita, atleast kita dah sedia dengan taktik lain. Itu baru betul ADVANCE!

Modul 3

Rahsia FB Ads EXTRA dan ADVANCE!

Saya akan buat demo terus macam mana nak guna Power Editor dengan details dia supaya kita boleh cilok dan buli FB semula. Modul ni saya kongsikan masa Seminar FB Extra yang lepas, dan atas permintaan ramai (sangat ramai sebenarnya) saya akan bocorkan sekali lagi dalam Seminar Online Advance ni..

Sistem FB Dan Email ADVANCE Jana RM 100,000!

FB Marketing TANPA Email Marketing, ibarat memandu tanpa ada brek. Maksudnya apa? Maksudnya meniaga anda boleh jadi laju kalau pakai FB saja, tapi TAK SELAMAT. Get it? Kalau ada FB dan Email Marketing, bukan saja huru-hara bisnes anda tu nanti, tapi tunggu je la bank tanya kenapa duit masuk banyak sangat dalam akaun. Haa.. macam tu baru betul niaga ADVANCE!

Fuyyyyyooooo0o0o0o0!!....

Yes!! Ini memang betul-betul ADVANCE! Nak survive, nak sales naik laju-laju, nak timbul dalam persaingan yang sesak, nak elak dibuli Facebook, KENA belajar dan upgrade diri dari peniaga basic yang selalu guna teknik BASI kepada peniaga ADVANCE!

Kalau anda tak yakin dengan kepakaran saya dan kebolehan Jootawan mengajar anda, lihatlah testimoni alumni-alumni kami yang telah menyertai seminar kami.. Saya selitkan sekali testimoni Seminar FB Extra yang lepas..

Cuba lihat maklumat lengkap dibawah dimana seminar ini akan berlangsung.. Anda kena korbankan masa anda. Kalau tempat yang disenaraikan dibawah diluar daripada lokasi anda, cuba hadirkan diri juga. Saya takkan buat seminar ini dikawasan SELAIN 4 lokasi ini. Anda perlu berkorban untuk mencari ilmu yang boleh membantu hidup anda.

Saya nak berikan anda FAST ACTION BONUS!. Ianya juga adalah BONUS TAK MASUK AKAL dari saya khas untuk anda..

PERCUMA 1 ebook Duit Pantas!!

Ebook ini membocorkan rahsia bagaimana saya buat duit cepat di Internet dalam 24 jam. Mana la tau anda ada nak bayar hutang dalam tempoh 24 jam ni ke, atau nak pakai duit URGENT.

Anda boleh gunakan mana-mana teknik dalam 9 teknik berbeza yang saya berikan kepada anda.

Teknik Duit Pantas ni tak boleh nak buat duit ratus ribu, tapi kalau setakat ribu-ribu dalam 24 jam tu boleh la jika anda ikut dengan tertib.

"Saya juga akan berikan video 'RM Segera di FB' yang berharga RM99 secara PERCUMA!"

Dengan video ini, anda pun boleh buat RM segera di Facebook! Dengan tutorial yang sangat mudah dan bantuan support group seumur hidup (bernilai ribuan ringgit) ini sesiapapun boleh buat duit di FB!

JAMINAN BERAT SEBELAH!!

Kalau anda dah hadir nanti, dan anda dapati seminar ini tak seperti apa yang anda harapkan, dan anda tak berpuashati, sebaik saja seminar ini tamat anda boleh terus ke bahagian kaunter pendaftaran dan mohon pemulangan semula duit anda 100%.

Bukan tu saja, anda boleh simpan ebook Duit Pantas ini secara PERCUMA. Anda dapat ebook Duit Pantas, dan anda dapat hadir seminar ini secara PERCUMA jika anda tak berpuashati.

Malah, saya akan keluarkan duit RM10 dari poket saya sendiri untuk buat duit minum atau tambang kepada anda jika anda tak berpuashati. Saya berani beri jaminan sehingga ke tahap ini kerana saya jamin kandungan seminar ini ada bahagian (banyak bahagian) yang anda masih lagi tak tahu walaupun anda pernah hadir seminar saya..

Kalau anda tak puashati selepas seminar ini, saya beri 100% wang pendaftaran anda, ebook Duit Pantas serta tambahan wang kocek RM10 untuk buat duit kopi.

Ini adalah masanya untuk anda mendaftar! Klik butang tempahan di bawah dan anda akan dibawa ke bahagian seterusnya.. Jangan lupa beritahu sedara-mara, adik-beradik untuk datang bersama dengan anda supaya lebih jimat.

Saya sediakan soaljawab dibawah jika anda masih terfikir samada nak datang atau tak..

Klik butang tempahan dibawah atau anda boleh hubungi nombor telefon pendaftaran dibawah sekarang juga! Tempat adalah terhad. Saya tak suka buat seminar ramai-ramai orang. Untung memang banyak kalau buat ramai orang, tapi keberkesanan peserta seminar tu tak tinggi. Sebab tu saya buat konsep TERHAD. Taknak ramai yang datang sampai beribu-ribu. Biar sedikit yang penting peserta faham dan selesa. Itu objektif saya.